Kontakt

bty

Na konja sam prvi puta sjela u 32 godini, znači nikad nije kasno. I od onda sam na konju, oko konja, kraj konja i dokazujem da nije važno kad početi, nego što se radi i kako se radi.

Prošla sam klasična konjarska obrazovanja, školu jahanja, okušala se u endurancu, obožavam terensko jahanje ali od svega najviše me konjima približio, ono što volimo zvati, Natural Horsemanship. Smjer u kojem se s konjima pokušava komunicirati na njima razumljiv način, prihvaćajući konje kao pametna bića koja imaju svoje socijalne odnose, komunikaciju, hijerarhiju, pa i bonton. U tome mi je najviše pomogao Parelli sistem školovanja i disciplina koja se zove Horse Agility. Ako netko pita imam jahaču dozvolu, endurance licencu, Parelli level 1, Parelli level 2 (i jedan ispit iz levela 3) i natječem se u Horse Agility, Liberty i Equagility disciplini gdje smo Gita i ja  uspješne od 2016. a zadnjih nekoliko godina završavamo sezonu među prvih 10 u ukupnoj međunarodnoj listi natjecatelja.

parelli leveliParelli položeni ispiti: Level 1, Level 2 i Liberty ispit iz Level 3

Službeni sam licencirani međunarodni trener Horse Agility discipline i član International Horse Agility Club i član Horse Agility Croatia.

Kontakt: mobitel 098 81 46 27 ili e-mail: mamet@net.hr. Ili koristite kontakt formu.